Te is így készíted a tojásrántottát? Lehet, hogy már évek óta tévúton jársz!
Nagy izgalommal teli pillanat: Molnár Gusztáv elhatározta, hogy megkéri élete szerelme, Dorina kezét, és a válasza mindenki számára váratlan volt!
A tojásrántotta az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb reggeli, amit bárki könnyedén elkészíthet. Ugyanakkor sokan elkövetnek egy gyakori hibát, amely miatt az étel nem éri el a kívánt puhaságot, krémességet és ízletességet. Sokan talán észre sem veszik, hogy csupán egy apró trükk bevezetésével jelentősen javíthatnak az elkészült étel minőségén.
❌ Megsérti a tojás szerkezetét, így a rántotta nem lesz olyan légies és puha.
❌ Először kiszárítja a nedvességet, ami miatt a végeredmény könnyen rugalmas, gumiszerű állagot ölthet.
❌ A só hatása miatt a tojás nem fog olyan szépen, selymesen megsülni, mivel elősegíti a fehérjék lebontását.
Ha azt akarod, hogy a tojásrántottád igazán ízletes és krémes legyen, érdemes a sót csak az utolsó simításként, közvetlenül tálalás előtt hozzáadni!
Ha igazán krémes állagot szeretnél, adj a tojásokhoz egy kis tejszínt vagy tejet, mielőtt felvered. Ettől még lágyabb lesz a végeredmény!